Miért a Szilvia Masszázs szalont válassza?

Üdvözölöm, Halászné Szilvia vagyok

Azzal kezdeném, hogy miért a Szilvia Masszázs szalont válassza. Hiszen már nagyon sok helyen létezik masszázs szolgáltatás, sokak által ismert, és nem ismert masszázsfajtákkal, menybeszökő árakkal. A masszőri munkám során már tudom, hogy a Kedves Vendég milyen céllal érkezik. /Hátfájás, pihenés, relaxálás, alakformálás/.
A célom az, hogy a megtanult fogásokkal, technikákkal hozzásegítsem ebben a rohanó világban az alábbiakhoz:
- A pihenéshez, hogy elfelejtse a hétköznapi nyüzsgést
- A felgyülemlett feszültséget hátra hagyja, és feltöltődjön pozitív energiával, nyugodt gondolatokkal
- Enyhíteni, csökkenteni a kötött, csomós izomfájdalmakat
- 1-2 óra hosszára elbújhasson a világ szeme elől, és csak Ön számítson, mert megérdemli
- Amennyiben alakformálás a célja, akkor pedig nem árulok zsákba macskát: a fogyás titka a diéta és a mozgás. Én abban tudok Önnek segíteni, hogy a fogyási folyamatot meggyorsítom, és háttérmunkálatként a bőr vérkeringésének gyorsításával elősegítem a méregtelenítést, illetve a narancsbőr enyhítését.

Miért pont engem válasszon?


Őt éve masszírozok, mint okleveles svéd masszőr. Tovább képzéseket végeztem el, ami most is folyamatban van. Ezt mind azért teszem, hogy a Kedves vendégeimnek a legjobbat tudjam nyújtani maximális minőségben.
A Demjéni Termál fürdőben, és az Egri Korona Borház és Wellness hotelben dolgoztam. Most egyéni vállalkozóként folytatom a munkámat Demjénben, a Szilvia masszázs szalonban.
Akik már ismernek a Fürdőből, Demjénből, a Vendégeim voltak a Borházba, és minden Kedves ismerősöm, és akiket még nem ismerek, nézzen szét a honlapomon, ahol mindent meglehet tudni a masszázs szolgáltatásokról.

Szeretettel várom!


Hívjon most és foglaljon egy pihentető masszázst!


+3620/244 0523